مدتی پس از معرفی اشکودا اسلاویا در هند، همتای این خودرو با برند فولکسواگن نیز معرفی شده است. نسل دوم ویرتوس نیز روی پلتفرم MQB-A0-IN شکل گرفته و همچون محصول اشکودا، با هدف جلب نظر اهالی هند و برخی کشورهای در حال توسعه طراحی و ساخته شده است.
برخلاف داچیا که مدل اقتصادی لوگان را در اروپا نیز عرضه کرده است، برنامهای برای عرضه فولکسواگن ویرتوس و اشکودا اسلاویا در قاره سبز وجود ندارد.
شعبه فولکسواگن در هند از همین حالا برای ثبت سفارش ویرتوس آمادگی دارد، ولی تحویل خودرو به مشتریان از ماه می آغاز خواهد شد.
طراحی فولکسواگن ویرتوس 2022
طول، عرض، ارتفاع و فاصله بین محورهای فولکسواگن ویرتوس به ترتیب 4.561، 1.752، 1.507 و 2.651 متر اعلام شده، که در فاصله محوری و عرض با محصول اشکودا یکسان است. فضای 521 لیتری صندوق عقب و طراحی بخش اعظم کابین ویرتوس نیز با محصول اشکودا شباهت دارد.
نمای جلو و عقب ویرتوس به عنوان محصولی از فولکسواگن قابل شناسایی است، اما در نمای کناری، میتوان شباهت با اشکودا اسلاویا را مشاهده کرد.
کابین و امکانات فولکسواگن ویرتوس 2022
تهویه صندلیهای جلو، شارژ بیسیم تلفن همراه، صفحه پشت آمپر 8 اینچی دیجیتال و عملکرد خودکار چراغهای جلو به صورت استاندارد برای ویرتوس پیشبینی شده، درحالیکه در تریم بالاتر، تهویه مطبوع خودکار، سانروف، برفپاککن خودکار، نورپردازی داخلی و سیستم صوتی با 8 بلندگو نیز در دسترس است.
قرار است نسخه GT از این خودرو با برخی تغییرات ظاهری، پدالهای آلومینیومی و جزئیات قرمز نیز معرفی شود، تا مدلهای سری GTI از خودروساز آلمانی را برای مشتریان تداعی کند.
مشخصات فنی فولکسواگن ویرتوس 2022
فولکسواگن ویرتوس در دو نسخه Dynamic Line با پیشرانه یک لیتری TSI و Performance Line با پیشرانه 1.5 لیتری قابل انتخاب است.
پیشرانه 3 سیلندر با خروجی 115 اسببخار قدرت و 175 نیوتنمتر گشتاور به جعبهدنده شش سرعته دستی یا خودکار متصل شده است، درحالیکه پیشرانه 4 سیلندر با فناوری غیرفعال شدن سیلندر، 150 اسببخار قدرت و 250 نیوتنمتر گشتاور تولید میکند و با گیربکس شش سرعته دستی یا هفت سرعته DSG همراه شده است.
مترجم : عماد رحمتیراد (برگرفته شده از وب سایت باما)
منبع : motor1.com
دیدگاه خود را بنویسید